Klik hier voor de homepage van Formatiedansen.nl
Nieuws| Wedstrijden| Teams| Foto's| Video| Formatiedansen| Kampioenengalerij| Reglement| Links| Gastenboek| Contact

Eerste Dance Explosion Dance Gala groot succes

28 april 2014

Bericht van DSV Dance Explosion van 26 april 2014

Om het 1-jarig bestaan van DSV Dance Explosion te vieren organiseerde de vereniging op 19 april 2014 haar allereerste Dance Gala. Geen gewone gala-avond, maar een spectaculaire avond vol shows, (formatie)dans en gezelligheid. Het gala vond plaats in sportcomplex De Malburcht in Arnhem en was een groot succes: ruim 300 toeschouwers waren afgekomen op de 10 nationale en internationale acts die, naast de twee formatieteams van de vereniging, spetterende shows weggaven.

Dance Explosion Dance Gala 2014

De avond
Na een kort welkomstwoord door Thys Gerritsen, mede-oprichter, voorzitter van de vereniging en trainer van het A-team, werd de avond spectaculair geopend door het DSV Dance Explosion B-team. Dit optreden werd gevolgd door prachtige nationale en internationale acts, waaronder het Duitse ballroomformatieteam TSV Bocholt Standard A, het Nederlandse showpaar Dave en Chantal met hun showdance ‘Ballroom Rocks’, de burlesque-show van dansgroep Dance Fever, het Nederlandse latinpaar Andras Koops en Iris Elburg en het Nederlandse ballroompaar Jason Hurrelbrink en Maureen Heerink. Daarnaast gaf Dance Explosion-danser Eugene Terbonssen een rolstoeldansshow weg met zijn danspartner Veronique ten Brink en liet Dance Explosion-danseres Danique Teske zien wat er precies verwacht kan worden van ZUMBA Explosion, het nieuwste onderdeel van de dansvereniging. Gasten konden bovendien meedoen aan een loterij met prachtige prijzen, waaronder een weekendje Brussel, duiklessen, dinerbonnen en cadeaupakketten, waarna de avond geheel in stijl werd afgesloten met een spetterend optreden van het A-team van de vereniging. Met een knallende versie van hun show ‘Fortis Nova’ liet dit team zien dat ze op de komende Europese Kampioenschappen thuishoren! Op 3 mei is het zo ver en staat dit team op haar eerste EK in Düren, Duitsland. Dit optreden was een mooie generale repetitie en heeft ervoor gezorgd dat het EK met vertrouwen tegemoet kan worden gezien.

DSV Dance Explosion
DSV Dance Explosion mag trots zijn op het eerste jaar van haar bestaan! Twee fantastische formatieteams, prachtige wedstrijdresultaten, gemotiveerde en enthousiaste dansers, het uitzicht op haar eerste EK en WK… En dan te bedenken dat dit pas het eerste seizoen is. De vereniging kan alleen nog maar verder groeien! Op naar volgend seizoen!

Laat een bericht achter in het gastenboek van Formatiedansen.nl.

Dit nieuwsbericht mag vrij vermenigvuldigd worden, maar uitsluitend met bronvermelding (www.formatiedansen.nl). Vragen of aanvullingen? Neem contact met ons op. Disclaimer.
Volg ons op Twitter Formatiedansen.nl op Twitter
/Formatiedansen

Follow Formatiedansen on Twitter

Agenda 2015
1/3 Regionalliga West
1/3 Civic Open
8/3 Regionalliga West
8/3 Bel-aL
14/3 Regionalliga West
1/3 Northern Masters
21/3 Bel-aL
28/3 Dance Explosion Gala
11-12/4 Junior Blackpool
18/4 Regionalliga West
19/4 Bel-aL Guldensporen
25/4 Regionalliga West
26/4 Bel-aL Dama Cup
9/5 BK Bel-aL
10/5 FTA Competition
27/5 Blackpool Festival
29/5 Blackpool Festival
30/5 Oostenrijks Kamp.
14/6 UK Formation
19/9 DAT-wedstrijd
17-20/10 Blackpool Sequence
31/10 NK Formatiedansen
14/11 Duits Kampioenschap
19-21/11 British Championships
28/11 WK Standaard
28/11 Donau-Cup
12/12 WK Latin American

Advertenties
Danskleding
Make-up
Haarstukjes
Muziek
Choreografie
Foto/video
Trainers
Trainingslocaties
Advertentie plaatsen

Prestaties per team

De historie van...
Teams Standaard
Moving Action
Step in Time
DSV Voetisch
Teams Latin American
Double V

© Copyright: 2014 Dancedemo en Kramer IT - Disclaimer